services

for at imødekomme vores kunders behov optimalt, har vi inddelt vores services i tre overordnede områder: Contracting, Advisory og Consulting.

contracting

Vi tilbyder fuld eller delvis transformation af Jeres eksisterende IT-løsning. Her går vi ind og samarbejder med Jer som kunde, og sikrer Jer en tilpasset, skalérbar og fremtidssikret løsning I trygt kan basere Jeres forretning på. 

development

Vores team udvikler og implementerer de moduler, der skal indgå i Jeres nye system. Vi identificerer og prioriterer de nye moduler, og sikrer en agil implementering.

security

Vi designer og implementerer et stærkt sikkerhedslag, som matcher de bedste standarder, der findes på markedet.

operation

I forbindelse med produktion/drift tilbyder vi en samlet driftløsning som giver grundlag for, at I kan vælge at overtage hele driften eller uddelegere dele til os eller andre.

consulting

Har i behov for en service i kortere perioder til et givent kompetenceområde, kan vi tilbyde freelancekonsulenter igennem VONHAYDEN Consult, som varetager netop disse opgaver. Vi garanterer, at konsulenten er højt kvalificeret og løser opgaven professionelt.

advisory

Mange af vores kunder søger rådgivning om hvordan de skal bygge en effektiv IT infrastruktur for fx. at kunne nå forretningsmål og følge med trends og udfordringer indenfor IT. Vores rådgivning hjælper med at besvare spørgsmål om infrastrukturmanagement, databeskyttelse, cloud computing m.m.

hvis I er klar til forandring

Scroll til toppen