Skip to content

Historien bag Von Hayden

Formål 

Sæt det digitale potentiale fri

I løbet af de sidste årtier er der sket en digital transformering af forretningsverdenen over hele kloden. Processerne med digitalisering af kerneforretning, ledelse, marketing, salg og kundeforhold har skabt et enormt potentiale. For mange virksomheder forbliver meget af dette potentiale imidlertid uudnyttet.

Det er på tide at sætte det digitale forretningspotentiale fri.

NO MORE WAITING FOR IT.

vonhayden-company-strategy-illusrations-01

Ideen

Automatisering driver forretning

Det rigtige tidspunkt at have adgang til relevante oplysninger er når der er brug for dem. At efterlyse oplysninger betyder ventetid, og ventetid er spild. For enhver virksomhed er målet at have øjeblikkelig adgang til alle de relevante data, der kræves af virksomheden.

Vores løsninger er adaptive og dynamiske, og forbinder mennesker og systemer med automatiserede datastrømme. Vi støtter relevante nøgleinteressenter i at flytte organisationens digitale fokus fra projekt til proces.

Mission

Agile Datastrømme

Agilitet er evnen til at bevæge sig hurtigt og effektivt for at tilpasse sig skiftende forhold.

Vi leverer løsninger, der gør vores kunder digitalt smidige, så virksomheder kan tilpasse sig forretningsforholdene, når de ændrer og udvikler sig.

Efterhånden som information genereres og muligheder udvikles, kan der etableres nye datastrømme inden for løsningen, hvilket giver virksomheden mulighed for løbende at drage kommerciel fordel af de opståede muligheder.

vonhayden-company-strategy-illusrations-02
vonhayden-company-strategy-illusrations-03

Vision

Information til tiden

Vi arbejder sammen med hver af vores kunder for at give dem øjeblikkelig adgang til alle de relevante data der kræves af virksomheden, og af de mennesker, der interagerer med eller arbejder i vores kunders virksomheder.

Vi vil sætte industristandarden, og give vores kunder en betydelig konkurrencefordel.

Træt af at vente? 

Vi er klar til at hjælpe dig med at øge effektiviteten og give mulighed for at automatisere virksomhedens processer og frigøre det digitale potentiale.

Teamet

Folkene i Von Hayden

På et fundament af årtiers kombineret erfaring fra grænselandet mellem forretning og teknologi arbejder vi sammen for at realisere vores vision, og sætte vores kunder i stand til at drive konkurrencedygtige forretninger gennem automatisering.

Samarbejder 

Vi arbejder med de bedste

For altid at have de rigtige værktøjer til alle opgaver, indgår vi strategiske alliancer med de bedste udbydere af IT og automatiseringsteknologi i verden. Dette er nogle af vores leverandører og partnere.

Leverancer

Ydelser

Vi giver dig mulighed for at frigøre dit digitale potentiale med automatiserede forretningsprocesser, i sikre rammer hvor du har kontrollen.

Er du klar til et komme i gang? 

Vi er klar til at hjælpe dig med at øge effektiviteten, og give dig mulighed for at automatisere dine processer og frigøre dit digitale potentiale.

No more waiting for IT

Newsletter

da_DKDanish